04 september 2017

Lentiz bestaat 15 Jaar!

Lentiz als werkgever

Lentiz onderwijsgroep bestaat 15 jaar. De scholengroep met scholen voor voortgezet onderwijs en mbo-scholen in de regio Nieuwe Waterweg Noord, Midden-Delfland en Westland startte 15 jaar geleden.

Afgelopen 15 jaar heeft Lentiz veel bereikt. Alle schoolgebouwen zijn vernieuwd of grondig gerenoveerd naar de eisen van modern onderwijs. Met veel onderwijsvernieuwingen op de diverse scholen, waaronder het opzetten van het Groene Lyceum, Flipping the classroom, Tweetalig Onderwijs, Persoonlijk leren, digitaal leren, de World Horti Center Naaldwijk, Equestrum (MBO Paardensport), Food Innovation Academy en daarnaast de intensieve samenwerking met bedrijven is Lentiz een scholengroep die staat voor goed onderwijs van deze tijd.

Lentiz viert haar 15 jarig-bestaan met een Festivaltour voor de leerlingen en studenten en een Foodtruckfestival voor alle medewerkers.

15jr