technoplaza-life-logo-fc

Op Lentiz | LIFE College vindt donderdag 17 januari de feestelijke opening plaats van Lentiz | LIFE College – Techno Plaza. Alle voorbereidingen zijn momenteel in volle gang. Zowel leerlingen, docenten als technische bedrijven uit de regio zijn aangesloten bij de organisatie hiervan. Burgemeester Lamers zal samen met leerlingen het Techno Plaza openen.

Jong technisch talent
Het Techno Plaza is een initiatief van Lentiz | LIFE College. Het Plaza wordt vormgegeven in nauwe samenwerking met het technisch georiënteerde bedrijfsleven in de regio Nieuwe Waterweg Noord. In partnership met de bedrijven die zich aangesloten hebben bij de Alliantie voor Techniektalent, wordt continu gewerkt aan de state-of-art invulling van Techno Plaza. Zo biedt het Plaza een dynamische, steeds vernieuwende en arbeidsmarktgestuurde leeromgeving waar jong technisch talent zich kan oriënteren op hun toekomst in de wereld van techniek en technologie.

Techno Plaza te bezoeken
Voor geïnteresseerden is het Techno Plaza van Lentiz | LIFE College te bezoeken tijdens de Open Dagen op donderdag 24 januari vanaf 16.00 u. en zaterdag 26 januari van 9.00 u. tot 13.00 u.

img_7584