08 juni 2023

Bezoek aan MBO Westland

Onderwijs

Op vrijdag 17 januari waren onze derde-klassers uitgenodigd voor een lesjesmiddag op het MBO Westland in Naaldwijk. Hier mochten zij een workshop naar keuze volgen van één van hun 17 opleidingen.

Zo zijn er onder andere leuke vaasjes ontworpen en gespoten, sjablonen gesneden en bloemen gekozen bij Bloem & Design. Hebben de leerlingen uitleg gekregen over voedingsmiddelen en een gezonde lifestyle bij Masters of Food. Ze hebben uitleg gehad over wat watermanagement is en wat dit inhoudt voor de toekomst en ons milieu bij de opleiding Watermanagement. Er zijn luiers verschoond en mensen verzorgd bij de workshops van pedagogisch medewerker en de opleiding verzorgende IG.

Een leerzame ervaring waarin de leerling konden ervaren wat een MBO opleiding inhoudt.