08 juni 2023

Young Impact op Revius MAVO

Onderwijs
Leerlingen zetten zich in voor een goed doel tijdens project Young Impact.

Young Impact op de Revius MAVO

Op 18 oktober hebben we met de kinderen van M1A een workshop gevolgd van Young Impact.
Young Impact gelooft dat jongeren de wereld positief kunnen veranderen en dat jongeren impact kunnen maken op anderen. De leerlingen hebben tijdens de workshop nagedacht over de kwaliteiten die ze hebben en voor welke goede doelen ze in actie willen komen. Met behulp van een challenge kom je in actie voor een goed doel. Zo heeft bijvoorbeeld een groep een challenge opgestart om de kinderen in het LUMC in Leiden vrolijk te maken, omdat een leerling zelf uit die groep ook in dat ziekenhuis had gelegen. Er zijn ook plannen om mensen met een handicap op te zoeken en wellicht een droom van een gehandicapte uit te laten komen. Kijk voor meer informatie naar www.youngimpact.nl