Groen van Prinstererlyceum

Voor leerlingen

Heel veel informatie voor leerlingen kun je vinden op MijnLentiz. Omdat we sommige informatie ook voor ouders beschikbaar willen hebben, kun je hier linkjes naar onderwerpen vinden  zoals toetsroosters, reizen en bijzondere gebeurtenissen voor leerlingen op school.

Online lesmateriaal tijdens corona-periode

De school is dicht, maar het onderwijs gaat door.

Via deze pagina kun je het online lesmateriaal zien dat we voor de leerlingen hebben klaargezet.

Daar staat ook een instructie klaar om je aan te melden bij ZOOM.us. Dit is een site die video-conferencing mogelijk maakt. We gaan ook videolessen aanbieden om zo face-to-face contact met jullie te onderhouden.

Thuis zitten in het Corona-tijdperk. En dan?

Door de Coronacrisis zijn de omstandigheden om onderwijs te volgen de afgelopen weken totaal veranderd. Voor leerlingen kan de thuissituatie onrustig zijn. Mocht je daar als leerling over willen praten, maar voel je je niet vrij om dat te doen, omdat er altijd iemand is die mee luistert dan is de volgende tip mogelijk een oplossing. Veilig Thuis Rotterdam Rijnmond heeft nu WhatsAppWeb. Ons huiselijk geweld spreekuur op WhatsAppWeb is open op dinsdagen en donderdagen tussen 10 en 12 uur én tussen 14 en 16 uur. Direct bereikbaar via deze link: https://lnkd.in/dSKKbba

Een berichtje sturen kan altijd.

Informatie voor leerlingen (en andere belangstellenden)

Via de links in het menu kom je die informatie tegen die voor leerlingen maar ook voor ouders nuttig is.

De meeste informatie voor leerlingen zelf kun je vinden op Mijn Lentiz. Hierbij gaat het bijvoorbeeld om zaken die voor een bepaald vak van belang zijn. Denk aan presentaties van lessen of stencils die je digitaal kunt raadplegen.

De foto-pagina bevat foto’s van gebeurtenissen op school. We plaatsen alleen foto’s als de mensen die er herkenbaar op staan, toestemming hiervoor hebben gegeven.