Logo Skills The Finals

Lentiz met 10 leerlingen naar de Skills finale!

De leerlingen en studenten van diverse Lentiz-scholen leverden afgelopen maanden topprestaties bij de kwalificatie- en provinciewedstrijden van Skills Heroes en Skills Talents. Deze vonden plaats in het hele land. Maar liefst 10 van hen behoren nu tot de beste in hun vakgebied. Zij gaan door naar de finale in Leeuwarden.

Jonge vaktalenten strijden om de titel
Van 4 tot 6 maart 2020 is Leeuwarden het centrum van talentvol vakmanschap in Nederland. Tijdens deze drie dagen vindt in WTC Expo de vijfde editie van Skills The Finals plaats. Zo’n 1.000 deelnemers uit het vmbo en het mbo gaan met elkaar de strijd aan in ruim vijftig vakwedstrijden.

Lentiz leerlingen en studenten in de finale
Voor Lentiz doen de volgende mbo-studenten van de scholen uit Naaldwijk mee aan de finalewedstrijden. Een team van twee studenten van Lentiz | MBO Westland voor de wedstrijd internationaal ondernemer, één student Lentiz | MBO Westland voor de wedstrijd bloembinder en één student van Lentiz | Dalton Het Groene Lyceum voor de wedstrijd ondernemer Retail.

De volgende teams van Lentiz-vmbo’s gaan naar de finale: een team leerlingen voor de wedstrijd economie en ondernemen Lentiz | Dalton Het Groene Lyceum in Naaldwijk en een team leerlingen voor de wedstrijd bloemwerk van Lentiz | VMBO Maasland in Maasland.

Wij zijn trots op alle finalisten en wensen ze heel veel succes in Leeuwarden!

Skills The Finals 2020 wordt georganiseerd door WorldSkills Netherlands, in samenwerking met ROC Friese Poort en andere mbo-scholen.

Terug naar het nieuwsoverzicht