Huisstijl

Dit  online huisstijlhandboek bevat richtlijnen en bouwstenen van de visuele identiteit van Lentiz, zodat je de huisstijl goed kunt toepassen. Het geeft een omschrijving van de visie en toepassing van de diverse huisstijlelementen. Een heldere huisstijl leidt tot effectieve communicatie en eenheid.

Je vindt in dit online handboek de omschrijving van de huisstijlbouwstenen inclusief logo’s, basisbestanden en inspirerende voorbeelden.

Direct naar:

Vragen of meer informatie?

Het huisstijlhandboek is continu in ontwikkeling. Hier vind je de meest recente elementen van de huisstijl. Dit wordt komende tijd verder aangevuld. Vragen of meer informatie over de huisstijlrichtlijnen?

Waar staat onze huisstijl voor?

Lentiz is afgeleid van lente, wat staat voor nieuw, jong, energie, ontwikkeling, vernieuwing, groen en innovatie. De scholen van Lentiz bieden kwalitatief goed onderwijs, dat is afgestemd op de leerling en student. Ons beeldmerk, de spiraalvorm, staat voor leren, ontwikkelen en groeien en is tevens symbolisch een schelpvorm dat staat voor bescherming: een veilige leeromgeving van onze scholen.

Met het nieuwe logo heeft Lentiz ook gekozen voor een nieuwe kleurencombinatie. De lichtgroene kleur is gebleven en de blauwe kleur iets minder zwaar gemaakt. De oranje kleur is uit het beeldmerk verdwenen. Als vervanging voor de oranje kleur is gekozen voor turquoise. Met de keuze hiervoor geven we meer uiting aan duurzaamheid.