studenten bereiden zich voor op internationale kookwedstrijd

Studenten Lentiz | LIFE College in Finland voor internationale kookwedstrijd

Een groep van 12 studenten van de mbo-opleiding Food & Lifestyle van Lentiz | mbo LIFE College doet deze week mee aan een internationale kookwedstrijd in Helsinki, Finland! De studenten koken de sterren van de hemel en strijden tegen studenten van andere scholen uit Frankrijk en Finland.
deelnemende studenten aan internationale kookwedstrijd

 Bij het bereiden van de gerechten letten zij niet alleen op de smaak en presentatie van de gerechten, maar ook op de voedingswaarde. Want in de opleiding Food & Lifestyle leren zij hoe zij mensen kunnen begeleiden naar een gezond voedingspatroon.

Wie het lekkerste, gezondste en mooiste gerecht serveert tijdens deze internationale kookwedstrijd, gaat er vandoor met de winst. Wij zijn trots op onze studenten en wensen hen veel succes bij de wedstrijd. En winst of geen winst: het internationaliseringsproject is toch al een win-win situatie! Studenten hebben een mooie buitenlandervaring, leren communiceren met studenten uit andere landen én kunnen zich bezighouden met hun passie voor gezonde voeding! Succes verzekerd dus!

Terug naar het nieuwsoverzicht