Lifestyle & Multimedia

Terug naar de opleidingen...


Ben jij nieuwsgierig naar wat je kan maken met je eigen fantasie. Ben jij niet bang om keuzes te maken en te leren van je fouten. Kan jij zelfstandig werken en kan je tegen kritiek. Ben je bereid om samen te werken, dan is deze energieke opleiding echt iets voor jou. In deze twee jaar komen verschillende zaken voorbij, Photoshop, fotografie, film, muziek, mode, organiseren en de wereld.  Na je vervolgopleiding op het mbo kun je terecht in de dynamische evenementen wereld, printmedia, mode of Living & Design en iedere andere opleiding die jouw voorkeur geniet.Overal om ons heen zien we beelden een steeds belangrijkere plaats in nemen. In de communicatie naar elkaar, denk aan Snapchat, Instagram en Pinterest, maar ook in de massamedia waarbij de boodschap is bedoeld voor een groot publiek. Een (nieuws)-artikel zonder beeldillustratie is ondenkbaar. Daarom vinden wij het belangrijk dat je en een beeldcultuur als de onze, niet alleen beelden leert maken, maar deze ook goed leert te bekijken.


In deze opleiding staan de creatieve vakken centraal. Hier gaat leren kijken en het ontwikkelen van je creativiteit hand in hand met de techniek die je leert.


Wanneer je wilt ontwerpen, je oplossingen kan bedenken die creatief zijn en het leuk vindt om beeldende producten te leveren, kies je voor L&M. Met opdrachten die net uit de echte beroepswereld lijken te komen, sta je dicht bij het werkveld. Ook krijg je zo een goed beeld van de creatieve vervolgstudies op het MBO.


Maar let op, nadat jij eindexamen hebt gedaan in D&P Lifestyle & Multimedia kun jij net als iedere andere leerling ook kiezen voor een studie in een totaal andere richting, zoals de zorg & welzijn, economie & ondernemen of techniek & onderhoud. 

 


Peter Hellemons

Fiona Hageman

Liora van Buuren-Beermann

Merel Visser

Nick Govaart