Geuzencollege

Om ons onderwijs levensecht te maken, bezitten we zelfs ons eigen restaurant! Aan het Geuzenplein verzorgen leerlingen Horeca & Commercie op vier avonden per week een heerlijk diner voor gasten van buiten de school. Zo leren ze de fijne kneepjes van het vak.

Er is moed nodig om als school je eigen restaurant te beginnen. Terwijl gasten het moeten aandurven om bij ons te komen eten. Vandaar dat we eind 2011 bij de start de naam LEF! bedachten. Sindsdien hebben ontelbare leerlingen ervoor gezorgd dat bezoekers een fijne avond beleefden. LEF! is alleen toegankelijk voor groepen van 18 tot 38 personen. Ze plaatsen een reservering, waarbij we het menu afstemmen op de wensen. De leerlingen weten vervolgens wat ze te wachten staat: aan de slag!

Zij ontvangen de gasten, verzorgen een compleet driegangenmenu, houden zich bezig met de bediening en letten erop dat iedereen zich amuseert. Natuurlijk krijgen ze hierbij begeleiding, maar de meeste verantwoordelijkheid dragen ze zelf. Met het oog op een toekomstig beroep in de horeca zijn dit soort ervaringen uiteraard goud waard.

Restaurant LEF! is vier avonden per week open, van maandag tot en met donderdag, met uitzondering van de schoolvakanties. De prijs per persoon voor een driegangenmenu is € 13,25. Bij dat bedrag is koffie, thee of frisdrank inbegrepen. Voor een reservering kunt u bellen met 010-4348555. Vraagt u daarbij naar Ruud den Broeder. Contact opnemen per e-mail kan ook: mpaalman@lentiz.nl.

Bekijk ook onze folder (rechtsboven).

LEF meisje droogt glas