Stage Horeca & Commercie

Bij Horeca & Commercie werk je gemiddeld één dag per week in een hotel, restaurant of café. Zo leer je alvast omgaan met de bijzondere werktijden die in deze wereld gebruikelijk zijn. Je krijgt door hoe belangrijk klantvriendelijkheid is en ontdekt hoe een professionele keuken werkt. In een zorgcentrum bewoners van een lunch voorzien hoort er ook bij.
Derdejaars beginnen na de herfstvakantie met vier uur stage per week, op een adres dat de school voor je regelt. Tijdens je stage van twee volle weken in april krijg je van ons een reeks opdrachten mee, zoals noteren hoe een bedrijf is georganiseerd en welke vaardigheden je moet bezitten om daar te kunnen werken. Ook breng je zaken als hygiëne en brandveiligheid in kaart.
Als vierdejaars begin je meteen na de zomervakantie met een dagdeel stage, gevolgd door andere stageperiodes tijdens de rest van het schooljaar. In ons restaurant LEF! kun je leren gasten van buitenaf te ontvangen en voer je allerlei cateringopdrachten uit. Klik op de link voor meer informatie.

Restaurant LEF!