Geuzencollege

Stage Zorg & Welzijn

Met deze opleiding kun je later uit de meest uiteenlopende beroepen kiezen. De beroepsoriënterende stage biedt de mogelijkheid om goed te kijken wat bij je past. De verschillende sectoren waarin je binnen Zorg & Welzijn stage kunt lopen zijn o.a. voeding, kinderen, senioren en uiterlijke verzorging. In het vierde jaar hebben de stages tevens een arbeidsoriënterend karakter, waarin je kennismaakt met de verwachtingen van het arbeidsproces.
Als derdejaars begin je bij de start van het schooljaar met een stage Welzijn, gedurende 16 weken voor 1 dagdeel per week. In de maand april ga je twee weken op blokstage. De vierdejaars beginnen eveneens direct met een stage Welzijn en hebben in november hun blokstage.
Nieuw in de opleiding Zorg & Welzijn is Salon Marnix. Op de elfde verdieping van de Marnixflat in de Westwijk breng je o.a. je geleerde beroepsvaardigheden van het keuzevak Uiterlijke Verzorging in de praktijk. Cliënten komen volgens afspraak bij jou voor een heerlijke gezichtsverzorging, handmassage en een manicurebehandeling.

Salon Marnix