Geuzencollege

Ben je creatief en heb je veel fantasie? Hou je ervan te ontwerpen en je creaties te delen met een breed publiek? Dan is de opleiding Lifestyle & Multimedia wellicht iets voor jou.

Beeld, mode en design staan in deze opleiding centraal. Beelden nemen in de huidige maatschappij een steeds belangrijkere plaats in, denk maar aan Snapchat, Instagram en Pinterest. Mensen hechten waarde aan hoe alles eruitziet. Wij leren je omgaan met deze beeldcultuur. Zo ontdek je wat bepaalde beelden zo’n kracht geeft. Met talloze creatieve vakken bereiden we je voor op een toekomst in mode, design of printmedia. De mogelijkheden voor een vervolgopleiding in het mbo zijn eindeloos!

Of het nu gaat om Photoshop, fotografie, film, muziek of mode, het komt in deze energieke opleiding allemaal aan bod. Keuzes maken, je keuzes motiveren en omgaan met kritiek horen er ook bij. Met talloze uitdagende opdrachten en projecten leer je spelenderwijs waar je kracht ligt. Je fotografeert, ontwerpt en tekent zelf, waarna je deze creaties samen met anderen presenteert tijdens een tentoonstelling. Ook tijdens de stage krijg je alle kans om te bewijzen wat je kunt.

Lifestyle & Multimedia

Leef je uit en wek tijdens de opleiding Lifestyle & Multimedia je fantasie tot leven!

Onze opleiding Lifestyle & Multimedia maakt deel uit van het VMBO profiel Dienstverlening & Producten.