Geuzencollege

Geld verdienen in een bedrijf doe je niet zomaar. Daar heb je kennis en kunde voor nodig! Met onze opleiding Marketing & Ondernemen leg je de basis voor succesvol ondernemerschap.

Misschien droom je ervan later je eigen winkel te runnen. Eigen baas zijn, is dat niet heerlijk? Toch komt daar een hoop bij kijken. Het zakendoen, de in- en verkoop, het zoeken naar klanten en het bepalen van de juiste rechtsvorm heb je niet meteen in de vingers. Geen nood, want tijdens deze moderne opleiding komen alle basisaspecten van marketing en ondernemerschap aan de orde.

Zo leer je om te gaan met klanten, krijg je inzicht in financiële zaken en ontdek je gaandeweg hoe je een eigen bedrijf opstart en draaiende houdt. Het factureren, etaleren en het afrekenen bij de kassa vergeten we niet. Met onze opleiding komt de praktijk tot leven, geholpen door onze eigen opleidingswinkel Lokaal97.

Marketing & Ondernemen
Lokaal 97, de giftshop aan de Vlaardingse Fransenstraat, wordt onder begeleiding volledig gerund door M&O-leerlingen uit klas 4 die op deze stageplekken kunnen solliciteren. Overige leerlingen uit de klassen 3 en 4 maken op andere stageplekken kennis met het bedrijfsleven.

Lijkt dit je wat? Aarzel niet en kies voor Marketing & Ondernemen!

Onze opleiding Marketing & Ondernemen maakt deel uit van het VMBO profiel Economie & Ondernemen.