Geuzencollege

Zonder techniek staat alles stil. Denk aan de havens en onze industrie, maar ook aan de elektriciteit in je eigen huis. Met de opleiding Techniek & Onderhoud hou je onze maatschappij in beweging!

Met een baan in de techniek maak je écht het verschil. Een wereld zonder lassers, loodgieters of elektriciens is immers ondenkbaar. Je kunt zelf vast nog soortgelijke beroepen erbij verzinnen en al deze banen liggen de komende jaren voor het oprapen. Alleen al in de Rotterdamse Haven zijn er legio mogelijkheden om in deze boeiende beroepensector aan de slag te gaan.

Het Geuzencollege bereidt jou op deze toekomst voor. Dat doen we met een bijzonder praktijkgerichte opleiding, waarbij je al vroeg begint met stagelopen. Daarom geven we je snel de mogelijkheid het VCA Basis-certificaat te behalen. Daarmee bewijs je weet te hebben van veilig en gezond werken, wat noodzakelijk is om op bedrijventerreinen te mogen komen. Tijdens je opleiding werk je één hele dag per week in een echt bedrijf.

Techniek & Onderhoud

Loop je warm voor techniek, werk je graag met je handen en hou je van aanpakken, dan kies je natuurlijk voor Techniek & Onderhoud.

Onze opleiding Techniek & Onderhoud maakt deel uit van het VMBO profiel Dienstverlening & Producten.