Puzzelactie voor Kenia

Het Groen van Prinstererlyceum verkoopt puzzels om geld in te zamelen om tijdens de Kenia-reis van docenten en leerlingen bij te kunnen dragen aan toekomstkansen voor kwetsbare kinderen en jongeren. 26 leerlingen van ’t Groen vertrekken in april 2023 onder begeleiding van vijf docenten naar Kenia om projecten te bezoeken en actief deel te nemen aan projecten. Middels deelname aan het Klas4Klas-programma van de stichting StartUp4Kids zamelen ze nu geld in voor Kenia.

Bij ’t Groen vinden er internationale uitwisselingen plaats met scholen in heel Europa. De reis voor leerlingen, naar Afrika om vrijwilligerswerk te doen, staat sinds 2018 op het programma.

Ook een steentje bijdragen?
Iedereen die wil kan puzzels bestellen en daardoor een steentje bijdragen aan de projecten in Kenia. Het geld komt grotendeels ten goede aan stichting Startup4kids die zich inzet voor kansarme kinderen in Ethiopië, Kenia of Nepal. De puzzel bestaat uit 1.000 stukjes en wordt geleverd in een stevige kartonnen doos, een ideaal cadeau. Een bestelling plaatsen kan nog heel december. De puzzels worden vanaf half januari 2023 geleverd. Bestellingen kunnen op het Groen van Prinstererlyceum worden opgehaald of per post worden verstuurd.

Voor bestellingen of meer informatie: stuur een e-mail naar groenvanprinsterer@lentiz.nl

  • Vermeld naam, adres en woonplaats in de mail.
  • Maak € 21,00 over naar NL29 INGB 0005633258 t.n.v. E. DONKERSLOOT onder vermelding van: uw naam en het woord puzzel.
  • Liever een puzzel door de brievenbus? Maak dan € 25,00 over.
Terug naar het nieuwsoverzicht