Mediatheek

Voor docenten, leerlingen, ouders en andere belanghebbenden: bij ons kunt u boeken lenen !

 

Opvoeden! 


Gelukkig gaat er heel veel goed en vanzelf bij het opgroeien en opvoeden van onze kinderen. Maar het blijft toch een spannende tijd. Vooral tijdens de puberteit lijken ze weleens van een andere planeet te komen. Nieuwe thema’s komen aan de orde; seksualiteit, roken, alcohol, drugs. En de pubers denken hierover alles al te weten, wijs gemaakt door vrienden, computer en andere social media. Hoe leid je ze de weg richting volwassenheid?


Soms loopt het thuis niet lekker; een ouder die ernstig ziek is of overleden, geldzorgen, echtscheiding. Kinderen kunnen hierdoor ook minder goed in hun vel zitten. Hoe kan je je kind hierin begeleiden?


Misschien is er bij uw kind een stoornis vastgesteld; adhd, autisme of iets anders. Als ouder kan je het gevoel hebben dat je zelf het wiel uit moet vinden. Wat betekent deze diagnose voor uw kind, voor u als ouder, hoe moeten we hiermee omgaan, wat betekent dit voor de toekomst?


Over heel veel zaken zijn boeken geschreven. Door deskundige maar ook door ouders. In onze mediatheek hebben we over diverse onderwerpen boeken staan die u als ouder maar ook de docenten van onze school gratis kunt lenen. De mediatheek is gevestigd op onze locatie west-onderbouw. 


Wilt u een boek lenen neem dan contact op met mevr. Poot 010-4453125 of via de mail tpoot@lentiz.nl


U bent van harte welkom!