Informatie Laptops

www.geuzencollege-laptops.nl

Op deze ondersteuningssite van het Geuzencollege vindt u tips, relevante internet-links en ook downloads van handige programma’s. Ook vindt u hier formulieren en antwoorden op veel gestelde vragen.


Inmiddels zijn wij binnen het Geuzencollege zo’n vier jaar bezig met het gebruik van laptops binnen onze bovenbouw-opleidingen. Ook volgend cursusjaar hopen we dat alle leerlingen van de bovenbouw thuis en op school gebruik maken van een laptop. 


Het gebruik van laptops heeft als voordeel dat wij flexibeler kunnen zijn met het gebruik van computers in de school. De leerling kan hierdoor gemakkelijker thuis verder gaan met bepaalde opdrachten en tijdens de stage heeft een leerling ook de beschikking over een computer waarmee hij of zij vertrouwd is. 


Docenten maken steeds meer gebruik maken van de computer tijdens hun les. Het is onze ervaring dat dit, in deze digitale tijd, de leerresultaten zeker ten goede komt. Denk maar aan de examentrainingen, bovendien zijn de examens tegenwoordig ook bijna geheel digitaal.