Doe je graag iets voor een ander? Ben je zorgzaam en zit het in je mensen te helpen? Dan moet je zeker kiezen voor de opleiding Zorg & Welzijn!

Klaarstaan voor een ander, dat is waar deze opleiding om draait. Daar heb je soms flink wat geduld, een luisterend oor en doorzettingsvermogen voor nodig. Het is geen punt als je dit nog niet bezit. Wij zorgen ervoor dat je het leert! Met alle vaardigheden die je dankzij deze opleiding verkrijgt, kun je op het mbo vervolgens de meest uiteenlopende vervolgstudies kiezen.

De zorgsector, uiterlijke dienstverlening, horeca en zelfs de toerismesector behoren tot de mogelijkheden. Met keuzevakken zoals EHBO, Uiterlijke Verzorging of Welzijn voor Volwassen en Ouderen kies je wat het beste bij je past. Onze excursies en overige activiteiten zorgen er ten slotte voor dat je steeds beter met andere mensen leert om te gaan.

Zo bezoeken we onder meer Brownies en Downies en een Jeugdzorgvoorziening. Af en toe onderneem je op school activiteiten met bezoekende peuters, terwijl je in het Marnix-revalidatiecentrum en de dagopvang voor verstandelijk beperkte cliënten de praktijk leert kennen. Beautydagen vormen onze specialiteit, waarbij je onder meer leert hoe je klanten een manicurebehandeling aanbiedt.

Zorg & Welzijn

Met de opleiding Zorg & Welzijn gaat een wereld voor je open!

Onze opleiding Zorg & Welzijn maakt deel uit van het VMBO profiel Zorg & Welzijn breed.