08 juni 2023

Sportklas in snowworld

Onderwijs

Middagje Snowworld

Op donderdag 9 januari zijn wij met alle leerlingen van sportklas 1 en alle leerlingen die vorig jaar de sportklas deden, naar Snowworld geweest.

Om 13.15 uur vertrokken we met 2 bussen vanaf het Lyceum. Na ruim een half uur kwamen we aan in Snowworld. Daar kregen de leerlingen hun ski’s en skischoenen en ging het avontuur beginnen. Driekwart van de groep stond voor de eerste of tweede keer op ski’s namelijk.

De gevorderde skiërs skieden al snel in rap tempo de pistes af en konden hier heerlijk 2 uur lang uit de voeten. De overige leerlingen waren verdeeld in groepjes en kregen les. Na een onwennig begin, werd er al snel vooruitgang geboekt en was ook hier het plezier van de gezichten af te lezen.

Zonder ongelukken en met allemaal blije en wat vermoeide gezichten stapten wij om 16.45 uur weer in de bus op weg naar Maassluis.

Het was een middag waar zeker weten nog veel aan terug gedacht gaat worden!