Marketing & ondernemen

Terug naar de opleidingen...

 

PDF-bestand  Excursie naar Oberhausen

PDF-bestand  Gastlessen van ING op het Geuzencollege


Ben jij de ondernemer die we zoeken?

Heb je het handelen en onderhandelen een beetje in je?

Houd je ervan om alles op een rijtje hebben?


Ben je nieuwsgierig naar- en wil je alles leren over het bedrijfsleven? Wil je voorbereid zijn op een toekomst, waarin je misschien ooit wel een eigen bedrijf zult starten? Heb je verantwoordelijkheidsgevoel? Kun je zelfstandig- en samenwerken? In deze moderne opleiding behandelen we alle basisaspecten van marketing en ondernemerschap. 

 

We leren je wat je nodig hebt om een eigen bedrijf op te starten en draaiend te houden, van logistiek tot factureren, van etaleren tot het voeren van een verkoopgesprek, van het afrekenen bij de kassa tot het bepalen van de rechtsvorm van een onderneming. Wanneer je in deze opleiding succesvol aan de slag wilt, is het belangrijk dat je op de meeste vragen hierboven met JA!! kunt antwoorden.

De praktijk kan niet levensechter zijn dan het werken in onze eigen opleidingswinkel aan de Hoogstraat in Vlaardingen: Deze “Giftshop” wordt onder begeleiding volledig gerund door de 4e klas M&O leerlingen van het Geuzencollege die op deze stageplekken gesolliciteerd hebben. De andere leerlingen van zowel klas 3 als 4 gaan elke week stage lopen, bij een bedrijf waar jij het vak kan leren. Hier kom je in aanraking met alle zaken die in het “echte” bedrijfsleven plaatsvinden.


Ben jij die “aanpakker”?

Kies dan voor Marketing & Ondernemen.