Revius MAVO

Samen in actie voor Giro 555

Wij zijn geschokt door het nieuws over de allesverwoestende aardbeving in Turkije en Syrië begin vorige week. De afschuwelijke beelden hebben een diepe indruk gemaakt op onze leerlingen en medewerkers en daarom willen wij graag wat doen voor de slachtoffers.

Het begon met onze cateraar Stapfoods Catering die ons liet weten € 1 per leerling over te maken op Giro 555. Nu willen wij proberen om met elkaar dit bedrag van € 1.000 minimaal te verdubbelen.

De landelijke actie start op 15 februari en wij hebben ons hierbij aangesloten. De actie van het Lentiz | Revius loopt tot en met volgende week woensdag 22 februari.

We hebben leerlingen, ouders, familie en medewerkers opgeroepen om geld in te zamelen voor de slachtoffers van de aardbeving. Alle donaties zijn van harte welkom! Bij gebruik van de QR-code wordt het bedrag direct op Giro 555 gestort, maar je kunt jouw bijdrage ook in de daarvoor bestemde ‘collectebus’ op het Reviuslyceum of de Revius MAVO doneren. Vraag hiernaar bij de conciërges.

Leerlingen kunnen natuurlijk ook zelf acties bedenken om geld in te zamelen, van bijvoorbeeld lege flessen inzamelen of auto’s wassen voor de slachtoffers van de aardbeving tot het verkopen van goederen of lekkernijen. Heb jij een goede actie bedacht? Stuur een foto met een korte omschrijving van jouw actie en hoeveel geld je hebt opgehaald naar de Instagrampagina van het lyceum of de mavo. Wij zullen dan je bericht delen!

Laten we als Lentiz | Revius samen in actie komen voor de slachtoffers van de aardbevingen in Turkije en Syrië.

Terug naar het nieuwsoverzicht