Nieuwe leerlingen

Voor groep 7/8

Ga snel naar onze online informatie. Bekijk video's, foto's en krijg meer informatie over de Revius MAVO.

Meer info

Nieuwe leerlingen

Zit je in groep 8 of wil je overstappen van een andere middelbare school? Die beslissing die je nu maakt, hangt waarschijnlijk niet alleen af de fietsafstand. Ook de sfeer in de school, het extra aanbod, de buitenschoolse activiteiten en de begeleiding zijn belangrijk. Op onze pagina van de Online Open Dag laten we je zien wie we zijn en wat we doen. Zo kun jij een goede keuze maken.

Succes!

Instroom leerjaar 1
De Revius MAVO kan jaarlijks 75 nieuwe leerlingen in de brugklas toelaten. Als er mavo of TL in je advies staat, kun je je vanaf 1 februari 2024 digitaal bij ons aanmelden. Er komt een digitaal aanmeldformulier met de mogelijkheid om een aanmeldgesprek in te plannen. Deze gesprekken vinden plaats op maandag 25 en woensdag 27 maart. We hopen je dan persoonlijk te kunnen ontmoeten.

Aanmelden klas 1

Instroom leerjaar 2 t/m 4
Als je op een andere middelbare school zit, is er de mogelijkheid om over te stappen naar de Revius MAVO. Hiervoor kunnen verschillende redenen zijn. Iedere leerlingen die wil overstappen wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek nadat het aanmeldformulier, een doorstroomformulier en een actuele cijferlijst op school is afgegeven. In dit gesprek worden de mogelijkheden besproken. In juli wordt definitief tot toelating besloten. Zie de link voor meer informatie over de procedure.

Aanmelden klas 2 t/m 4

 

Instroom huidige school ivm verhuizing
Als je tijdens dit schooljaar naar Maassluis verhuist, is het fijn als je dichtbij naar school kunt. In deze situatie kijken we altijd naar de mogelijkheden die we hebben. Je kunt hiervoor contact opnemen via het algemene telefoonnummer of mailadres.

Veel succes met je keuze en hopelijk tot snel!

Aanmelden via Leerlinq