Revius MAVO
Eerste Revius MAVO diploma's

Eerste lichting leerlingen van Lentiz | Revius MAVO gediplomeerd

Afgelopen vrijdag heeft Lentiz | Revius MAVO vol trots haar leerlingen gefeliciteerd met het behalen van hun mavo-diploma. Het is de eerste groep eigen leerlingen die na het starten van de vierjarige mavo-opleiding op de Revius MAVO de school verlaat met het felbegeerde diploma.

Ondanks de impact van corona en online lessen hebben de leerlingen allemaal een prachtig resultaat behaald. De feestelijke diploma-uitreiking vond plaats in Theater de Koningshof. Onder muzikale begeleiding van de Furietoeters werden de leerlingen ontvangen door familie, ouders en docenten.  De mentoren hadden vervolgens leuke feitjes verzameld en spraken alle leerlingen persoonlijk toe om hen te feliciteren. Met het ondertekenen van de diploma’s zit voor velen de tijd op de middelbare school erop. Sommigen gaan verder op de havo, anderen wacht een uitdaging op het mbo. De school is supertrots op deze leerlingen en wenst ze heel veel succes met hun vervolgopleidingen.

Lentiz | Revius MAVO is in augustus 2018 gestart als nieuwe mavo-school in Maassluis. De school heeft samen met haar leerlingen hard gewerkt aan een fijne sfeer en goede kwaliteit van het onderwijs. Er wordt uitdagend onderwijs op hoog niveau geboden en een manier van leren die bij de leerling past. De Revius MAVO biedt een uitstekende voorbereiding op het mbo, maar als leerlingen later verder willen naar de havo kan dat natuurlijk ook.

Eerste Revius MAVO diploma's
Eerste Revius MAVO diploma's
Terug naar het nieuwsoverzicht