Aanmelden BL!NK

Kom jij het nieuwe schooljaar uitBL!NKen?

Meld je aan!

Leuk dat jouw keuze op BL!NK is gevallen!

Je kunt bij BL!NK worden toegelaten met bbl t/m havo in jouw advies. Een dubbel advies past erg goed bij BL!NK. Vind jij het leuk zowel praktisch als theoretisch aan de slag te gaan en kun je goed samenwerken? Dan is BL!NK zeker iets voor jou, want bij BL!NK combineren we theorie met de praktijk en werken we veel aan projecten.


Vooraanmelden
Vanaf 1 februari kun je een vooraanmelding. doen. Vanaf dat moment houden we je op de hoogte over de vervolgstappen.


Centrale aanmeldweek

Van maandag 15 t/m zondag 24 maart kun je je via deze website aanmelden. Let op: je hebt hierbij het definitieve advies en de DOD-code nodig van de basisschool. Na aanmelding ontvang je een bevestigingsmail met daarin een link voor het inplannen van een aanmeldgesprek op maandag 25 of woensdag 27 maart op school.


Selectieprocedure

Voor BL!NK geldt een selectieprocedure. Leerlingen moeten voldoende passen in het profiel van BL!NK. Als er meer aanmeldingen dan beschikbare plaatsen zijn, wordt door middel van selectie bepaald welke leerlingen uiteindelijk worden toegelaten. De maximale groepsgrootte van BL!NK is 25.


Definitieve plaatsing

Pas nadat alle aanmeldgesprekken zijn afgerond, kunnen we de inschrijving definitief maken. Uiterlijk 15 mei 2024 hoor je of je definitief geplaatst bent.

Tijdlijn aanmelden Revius