Revius MAVO

Onze school

De Reviusmavo is de enige mavo in Maassluis. Wij bieden de opleiding Mavo aan.  Dit wordt ook VMBO – Theoretische Leerweg genoemd (TL).

Op deze pagina vindt u meer informatie over de Reviusmavo.

Wat kunt u hier vinden.

Op deze plek vindt u het volgende.

- Missie en Visie
- Speerpunten binnen het Revius
- Zorgstructuur
- Jaarplanning
- Schoolgids

Missie en visie

De Revius MAVO staat voor kwalitatief hoogwaardig onderwijs. We maken gebruik van de kennis van de verschillende scholen om dé school voor leerlingen met een mavo(vmbo-tl)-advies in Maassluis te zijn. Zo biedt de school een uitstekende voorbereiding op het mbo, maar als je later verder zou willen naar de havo kan dat natuurlijk ook!

De Revius MAVO is, net als het Reviuslyceum, een internationaal georiënteerde school. We richten onze blik niet alleen op Maassluis, maar ook op Nederland, op Europa en op de rest van de wereld! Dit merk je op allerlei manieren binnen de school en tijdens de lessen.

In samenspraak met leerlingen zijn we tot drie belangrijke leef- en gedragsregels gekomen. Hier zijn onze schoolregels op gebaseerd en handelen we naar.
– Respect (we gaan respectvol metelkaar om, we laten anderen in hun eigen waarde)
– Vertrouwen (we vertrouwen elkaar en geloven dat iemand eerlijk is)
– Verantwoordelijkheid (we dragen samen bij aan een prettig en veilig schoolklimaat)

Speerpunten binnen het Revius