Revius MAVO
uitnodiging ouderavond leerlingen groep 8

Uitnodiging Ouderavond leerlingen groep 8

Binnenkort gaat uw kind naar het voortgezet onderwijs. Daarom organiseren wij een ouderavond voor u. Hieronder vindt u de nodige informatie.

Na groep 8 gaat uw kind naar het voortgezet onderwijs. U hebt de keus uit vele scholen met allen een eigen profiel en visie op goed onderwijs. Niet alleen kwalitatief goed onderwijs is belangrijk, ook de sfeer en inrichting van het onderwijs blijken belangrijke factoren voor schoolsucces.

Graag nodigen wij u daarom uit om op maandag 9 december kennis te komen maken in ons schoolgebouw. Vanaf 18.45u staat de koffie voor u klaar. Om 19.00u starten we met een presentatie in de aula. Daarin vertellen we wie we zijn, wat onze visie op goed onderwijs is en hoe we de ondersteuning op onze school hebben geregeld. Zo willen we een plek zijn, waar leelringen nu en later met een fijn gevoel aan terugdenken. Kleinschaligheid en maatwerk zijn woorden die echt op ons van toepassing zijn.

Enkele docenten en leerlingen vertellen u vervolgens graag meer over de speerpunten in ons onderwijs: digitalisering, talentontwikkeling en internationalisering. Tijdens dit programma kunt u alle vragen stellen die u helpen bij een goede schoolkeuze. Hopelijk maken we het u zo een stukje makkelijker.
Terug naar het nieuwsoverzicht