Revius MAVO

Bestellen schoolboeken

Als je naar het voortgezet onderwijs gaat, heb je een hoop schoolboeken nodig. Die schoolboeken hoef je niet te kopen. De overheid zorgt ervoor dat het gebruik hiervan gratis is. Er wordt wel een borg van circa € 75 gevraagd. Het Revius werkt hiervoor samen met Iddink. Het is belangrijk om de boeken tijdig te bestellen zodat je zeker weet dat je je schoolboeken voor de start van het schooljaar in huis hebt. Zorg ervoor dat deze vóór de eerste schooldag gekaft zijn. Dit voorkomt schade en een factuur van Iddink.

Bestellen boeken nieuwe leerlingen
Op de kennismakingsmiddag (eind juni) krijg je een brief met een bestelcode mee. Eerst moet je op www.iddink.nl/bestellen een persoonlijk account aanmaken. Nadat je dit hebt gedaan, kun je met de bestelcode een boekenpakket voor leerjaar 1 bestellen. Iddink weet precies welke boeken je nodig hebt. Zodra je bestelling onderweg is, ontvang je een e-mail over de status van je bestelling. Ben je niet thuis? Geen probleem. Je ontvangt een kaartje in de brievenbus met aanwijzingen waar je je boekenpakket kunt ophalen.

 
 

Bestellen boeken leerlingen Revius MAVO
Samen met het eindrapport krijg je een brief met een bestelcode mee. Met deze code weten zij precies welke boeken wij volgend schooljaar gebruiken. In leerjaar 3 en 4 moet je zelf de keuzevakken aanvinken. Je bestelt alleen de boeken van de gekozen vakken. Deze worden in de zomervakantie thuis afgeleverd.

Heb je een vraag, kijk dan op www.iddink.nl/contact. Hier staan veel vragen en antwoorden en vind je ook verschillende contactopties mocht je er niet uitkomen.