Reviuslyceum

Online ouderavond druk bezocht!

Op woensdag 27 januari was de online voorlichting voor ouders van leerlingen in groep 7 en 8. Vanuit een heuse studio werd live een presentatie gegeven. Deze is boven verwachting goed bekeken. De directeur vertelde hierin dat het Reviuslyceum een plek voor leerlingen wil zijn waar kennen, kunnen, lol en ontwikkeling samenkomt. Een plek waar je het beste uit jezelf kunt halen.

Daarna was er aandacht voor de vijf speerpunten van het Revius: talentontwikkeling, digitalisering, internationalisering, kwaliteit en ondersteuning. Aan de hand van deze thema’s werden de kijker meegenomen in de praktische uitvoering van ons onderwijs. De zorgcoördinator vertelde hoe zij samen met de mentor continu een oog heeft op de absentie, het welbevinden en de cijfers van onze leerlingen. Zo streven we naar een zachte landing en korte lijntjes.

Aan het eind van de presentatie was er een live panelgesprek, waarbij kijken thuis via de chat vragen konden stellen. Hierin kwamen diverse vragen over het gebruik van de iPad, de mogelijkheden bij instroom en het beleid rond dyslexie en pesten naar voren.

Informatieavond gemist? Bekijk de uitzending terug!
Terug naar het nieuwsoverzicht