Voorlichting en open dag

Heb je al zin om naar het voortgezet onderwijs te gaan? En lijkt onze school jouw leuk? Kom gerust met ons kennismaken tijden onze voorlichting en/of open dag. Je bent van harte welkom!

Open dag

Wil je sfeer proeven op onze school en zien wat er allemaal mogelijk is? Kom dan kijken op onze open dag.

Dit jaar organiseren wij persoonlijke rondleiding door de school. Jij en je ouders kunnen zich hiervoor aanmelden.

• woensdag 2 februari 2022, van 13.00 - 21.00 uur
  • donderdag 3 februari 2022, van 13.00 - 18.00 uur

Voorlichting

Voorlichting voor ouders van leerlingen van groep 8

Wij hebben de informatieavond van het Reviuslyceum en de Revius MAVO samengevoegd en verplaatst naar de Koningshof. Indien de dan geldende coronamaatregelen het toelaten, zullen wij (een beperkt aantal) ouders fysiek kunnen ontvangen. Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

• dinsdag 11 januari 2022, van 19.30 - 20.30 uur, Koningshof

Scholenmarkt in de Polderpoort Vlaardingen

Wij ontmoeten jou en je ouders graag op de scholenmarkt in de Polderpoort. Wij vertellen je meer over onze school, ons onderwijs, onze docenten en onze leerlingen.

• donderdag 13 januari 2022 (onder voorbehoud)

Wil je je inschrijven voor het Reviuslyceum?

Lees alles over aanmelding en toelatingsprocedure.