Reviuslyceum

Stagebureau

Snuffelstageplekken gezocht voor onze Toekomstmakers!

Het Reviuslyceum is een thuis voor toekomstmakers. Onze leerlingen van nu zijn de professionals van de toekomst. In een snel veranderende wereld is het dus belangrijk te weten wie je bent om de juiste keuzes te maken die bij je passen, nu en in de toekomst. 

Om een passende keuze te maken, hebben wij u nodig. Onze leerlingen van havo/vwo klas 3 en 4 gaan op 24 en 25 juni twee dagen stagelopen bij bedrijven in de regio. Leerlingen maken kennis met bedrijven en u als bedrijf kan de leerling enthousiast maken voor de toekomst in uw bedrijf en/of sector.  

Twee dagen aaneengesloten van maximaal 7 werkuren zal onze leerling bij uw bedrijf (snuffel)stagelopen om te kijken wat de werkzaamheden inhouden. Wat doet een manager/ondernemer/bouwer/verzorger etc. precies op een werkdag? Welke competenties moet een leerling daarvoor nog ontwikkelen? 

 

 

Wij willen de bedrijven in de regio en onze leerlingen graag verbinden

De leerling zal zich per sollicitatiebrief aan u introduceren. Dit is een onderdeel van het project. Ook maken wij gebruik van een stagecontract dat door zowel het stagebedrijf als de ouder/leerling ondertekend wordt. De leerlingen maken een verslag van de stagedagen. Leuk voor u als bedrijf om de volgende toekomstmaker voor het volgende jaar alvast te laten kennismaken met uw bedrijf. 

We vinden belangrijk dat onze leerlingen een fijne ervaring krijgen en een realistisch beeld van de werkvloer krijgen. We willen de bedrijven in de regio en onze leerlingen graag verbinden: wellicht is het een mooie promotie voor de nieuwe toekomstmaker bij uw bedrijf.  

Toekomstmakers on Tour

Mocht uw bedrijf net zo enthousiast zijn als wij, kunt u een mail sturen aan: stage-rev@lentiz.nl Wij nemen dan contact op om kennis te maken.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Susan Beekenkamp-Starrenburg, via sbeekenkamp02@lentiz.nl of via telefoonnummer 010-5915883.