Reviuslyceum

Wilma de Jong wint Onderwijsprijs Maassluis

Op de 'Dag van de Leraar' afgelopen donderdag, werd onze collega Wilma de Jong verrast op school en ontving zij uit handen van Wethouder Denise Mulder de Onderwijsprijs Maassluis 2023.

De jury prijst Wilma omdat ze onmisbaar is voor haar omgeving. Ze wordt omschreven als een rots in de branding. Iemand die altijd een stap extra zet en klaarstaat voor collega’s, leerlingen en ouders. De Onderwijsprijs Maassluis 2023 werd uitgereikt aan drie professionals uit het onderwijs die ieder op hun eigen manier van grote betekenis zijn geweest voor leerlingen, ouders en collega’s.

De winnaars kregen ieder een warme speech van de wethouder met hierin de lovende woorden uit de ingezonden nominaties, een oorkonde, bloemen en het officiële Onderwijsprijs Maassluis-beeldje, gemaakt door Maassluise kunstenaar Ans van der Wiel. Denise Mulder: “Met de Onderwijsprijs Maassluis tonen we waardering aan de professionele krachten die zich op een uitzonderlijke manier hebben ingezet voor het onderwijs en de leerlingen in onze stad. Ze zijn absoluut onmisbaar. Met deze prijs zetten we deze toppers in het zonnetje. Dat hebben ze dubbel en dwars verdiend!”

Wij zijn hartstikke trots op ‘onze’ Wilma en hopen nog lang van haar werkzaamheden gebruik te mogen maken.

Bron: Gemeente Maassluis

Terug naar het nieuwsoverzicht