Waterskiën met Reviuslyceum

Waterskiën met BSM en sportklassen was een groot succes!!

Op 13 juli was het prachtig weer voor onze sportklassen om de baan van de Wollebrand te trotseren. Na eerst wat hele mooie klappers ging het later toch best goed. Waar leerlingen eerst na 10 meter onderuit gingen moesten we ze daarna na 3 rondjes van de baan af halen.

Daarna was de vrije inschrijf ronde voor de onderbouw waar heel veel animo voor was. Zelfs zoveel dat er een paar werden doorgeschoven naar de dinsdag. Ook dit ging heel leuk en er werd heel erg genoten door de leerlingen.

 

Dan op 14 juli de beurt aan onze BSM-klassen. Starten was hier minder een probleem. Alleen het sturen bij de eerste bocht was nog een heikel punt. En ja, dan moet je dus heel dat eind weer teruglopen. Meneer Groen kwam nog even langs om zijn skills te showen. En dat ging niet onaardig. Sorry collega’s als hij te laat bij de vergadering aan kwam. Hij was er niet van af te sleuren. Daarna een groepje geslaagde BSM’ers. Wat leuk dat jullie er toch nog bij waren. En ook het bovenbouw-uurtje op inschrijving was drukbezocht. De foto’s liegen niet, want ook dit ging weer helemaal super.

Wij kijken weer uit naar de sportactiviteiten van volgend jaar. En voor nu, een hele fijne vakantie!

Terug naar het nieuwsoverzicht