Lyceo huiswerkbegeleiding

Informatie van Lyceo huiswerkbegeleiding, dd 18-10-2018Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Ook dit schooljaar verzorgt Lyceo de naschoolse huiswerkbegeleiding op het Lentiz Reviuslyceum. Namens Lyceo stel ik me graag aan u voor. Ik ben Saida Bouazzati en ben als vestigingscoördinator verantwoordelijk voor de Lyceo-vestiging op de school van uw kind. Ik ontmoet u graag op één van de ouderavonden die vanuit de school worden georganiseerd, maar u kunt uiteraard ook langskomen of een afspraak met mij maken. Hieronder vindt u vast een beknopte toelichting op onze dienstverlening.


Waarom Lyceo?

Lentiz Reviuslyceum heeft een aantal jaar geleden gekozen voor een samenwerking met Lyceo. Samen met onze kennispartners zijn wij de meest gevraagde examentrainer en aanbieder van huiswerkbegeleiding en bijles. Dit doen wij zowel op eigen locaties als op scholen in heel Nederland.

Huiswerkbegeleiding en bijles

Heeft uw kind extra ondersteuning bij het plannen van het huiswerk of wat extra uitleg bij sommige vakken nodig? Of wil hij graag op een rustige plek werken zodat hij zich beter kan concentreren?
Huiswerkbegeleiding van Lyceo is dan de ideale ondersteuning. Onze begeleiders helpen uw kind met plannen, beantwoorden vragen over de stof en controleren of uw kind het leerwerk goed kent. Ook voor 1-op-1 begeleiding kunt u bij ons terecht. Uw kind kan dan bijgespijkerd worden in een specifieke vak.

Meer informatie

Voor meer informatie over huiswerkbegeleiding, bijlessen en de tarieven die daaraan verbonden zijn,  kunt u bij mij terecht. Dit kan via de mail, lentizrevius@lyceo.nl, maar ook telefonisch op 06-83703996.

Aanmelden?

Wanneer u besluit uw kind aan te melden bij Lyceo, wordt u uitgenodigd voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek kunnen we dieper ingaan op de doelen en behoeften van uw kind. Het spreekt voor zich dat u tussentijds ook altijd bij mij terecht kunt.

Ik ontmoet u en uw zoon of dochter graag! Met vriendelijke groet,

Saida Bouazzati